In Memoriam

Edwin

In Memoriam

Gentle Jachthondentraining is in 2016 opgericht door Edwin van Erkelens.

Na 2 succesvolle jaren zijn passie te hebben gevolgd, overleed Edwin helaas veel te jong aan kanker.

Laura, zijn vrouw, zette sindsdien de school in afgeslankte vorm voort.

Edwins passie voor de jachthondentraining begon door zijn eigen hond Yentel, een Duitse Staande Langhaar. Na een aantal jaren kwam er een tweede Duitse Staande Langhaar bij: Maru. Edwin volgde bij de Martin Gaus Academie zijn opleiding tot kynologisch instructeur. Hij nam jaarlijks deel aan diverse workshops en trainingen en liep daarnaast diverse stages bij de KNJV en andere (jacht)hondenscholen. Verder was hij, buiten zijn eigen hondenschool, ook trainer bij de KNJV en een kynologenclub.

Edwin,

Ik ben je voor altijd dankbaar dat je mij jouw passie voor jachthonden en jachthondentraining hebt laten zien en deze passie ook op mij hebt overgebracht. Het plezier waarmee je les gaf en het commentaar over mijn “grijze naaktslak” als Jinx (mijn Weimaraner) weer eens moeite met door het water gaan had, blijven mij altijd bij.

Ik ben je ontzettend dankbaar voor de tijd waarin ik bij je heb kunnen trainen en vind het een enorme eer om de school over te mogen nemen. Ik ga je trots maken en zal je nooit vergeten!

Roy

 

 

Edwin